Love and Honor

Sze 1, 2013 by

Love and Honor

Szerelem és becsület [2013]: 1969. A Holdra szállás éve, a vietnami háború éve, a hippimozgalom és a háborúellenes tüntetések éve. 1969, két fiatal fiú életének egy éve, akiknek a háború kellős közepén egy hét adatik meg arra, hogy megéljék és megértsék az igaz szerelem, a becsület és a bajtársiasság jelentését. Dalton Joiner közlegény levelet kap a vietnami háborúban, hogy barátnője Juniper szakított vele. A fiú teljesen összetörik, hiszen eddig a barátnője iránt érzett szerelem tartotta életben, éberen. Ő volt a cél, akiért minden egyes nap arra törekedett, hogy bajtársait is megvédve, élve kerüljön ki a harcból. Ő volt az ő kabala barátnője. Barátjával, Mickey Wright közlegénnyel megosztja a szomorú hírt, majd amikor egy hét eltávot kapnak, úgy dönt, hazatér és megkéri barátnője kezét, megtesz mindent azért, hogy visszahódítsa őt. A fiúk nem hagyhatják el Hong Kong-ot, ám Wright nem hagyja cserben barátját és vele tart, hogy megkeressék Joiner barátnőjét.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Wright nagy mesélő és nőcsábász is egyben, sodródik az árral, egyik napról él a másikra. Barátja, Joiner ennek a teljes ellentéte, komoly, higgadt fiú, aki pontosan tudja, mit szeretne a jövőtől. Arra vágyik, hogy elvegye feleségül barátnőjét és egy kis házban telepedjenek le, míg Mickey minden lánynak csapja a szelet. A két katona sokat kockáztat azzal, hogy elhagyja Hong Kong-ot és visszatér az Államokba. Danton barátnőjét egy hábórú ellenes aktivistákkal belakott házban találják meg. A lány teljesen megváltozott, ám amikor meglátja a fiút, boldogan ugrik a nyakába.

Könnyed, romantikus film a Szerelem és becsület, de egyben bemutatja a 60-as, 70-es évek Amerikáját, amikor a fiatalok többsége tiltakozik a háború ellen, egyesek, mint Danton, önként vonulnak be a seregbe, másoknak mint Isaac, nincs más választásuk. Eközben az egész ország az Apollo 11 űrhajó és Neil Armstrong űrhajós Holdra szállását követi figyelemmel. Láthatunk háború ellenes tüntetést, melynek a rendőrség durva fizikai bántalmazzással vet véget, láthatjuk a két oldal, a két eszme találkozását, azokét a fiatalokét, akik a háború borzalamit naponta élik meg, s azokét, akik rájuk nem gondolva elítélik őket.

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.