És az Élet megy

aug 12, 2013 by

És az Élet megy

chico_xavier(…Tovább) Chico Xavier, brazil médium-író több mint 90 könyvet írt, melyet André Luiz “halott” orvos szelleme diktált neki. Az “És Az Élet Megy Tovább” című film segíthet megérteni családi, rokoni, baráti kapcsolatainkat, rávilágít azokra a buktatókra, amelyek barátból ellenséget csinálnak, megmutatja, tetteink hogyan fejtik ki hatásukat környezetünkre, és az eredmény hogyan tér végül vissza hozzánk. Kitűnően láttatja, hogyan működik az életünk az ok-okozat törvénye szerint. Mindenesetre, nem egy olyan alkotás, mely a vizuális effektekkel próbálja belopni magát a néző szívébe, de annak, aki nyitott szívvel és elmével nézi, egy feledhetetlen élményt fog nyújtani… Chico Xavier 1910. április 2-án született Brazíliában, s 2002. június 30-án halt meg. Egyike volt Brazília híres spiritisztáinak, ő volt Joao mentora.

Élete során többször megfordult a Szent Ignác házban is. Természetét tekintve nagyon kedves, mosolygós, szeretettel teli ember volt. Életét a spiritualizmusnak szentelte szerény körülmények között élve.

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.