Ébredő sötétség

aug 11, 2013 by

Ébredő sötétség

The Seeker: The Dark Is Rising [2007]: Tizenegyedik születésnapján Will Stanton felfedezi, hogy különleges képességek birtokosa – ő az utolsó a Vének sorában, akik korszakokon át védelmezik a Földet a Sötétség erőitől. Azonnal a hat varázslatos Jel keresésére indul, amik egy napon segíteni fogják a végső küzdelemben. A Sötétség ébredésének idején Will, bár élete külsőleg a szokott mederben folyik tovább, csodálatos kalandokba keveredik. Útja során a félelemben és az örömben, a bukásban, az árulásban és a győzelemben egyaránt részesül, míg megtanulja, hogyan nézzen szembe bátran a Sötétséggel. (Megjegyzés): A világot mostanában tejfeles képű, de varázslatos képességekkel bíró kisrácok mentik meg, ami nem csoda, hiszen nyilván sokkal olcsóbban dolgoznak, mint James Bond a drága öltönyeivel és különc életvitelével.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Will Stanton annyiban különbözik Harry Pottertől, hogy nincs szemüvege, és még nála is átlagosabb külsővel bír, de a varázserő és az igyekvés benne is megvan, csak kicsit váratlanul éri a hír, hogy neki kell megmentenie bolygónkat a gonosz erőitől. Will ugyanis annyira hétköznapi, hogy még saját népes és enyhén ellenszenves családja sem figyel igazán rá, csakhogy a Vének, az angol falu különös lakói megsúgják neki a próféciát, és innentől nincs visszaút. Az egyre több spéci erővel felfegyverkező srácnak az időben utazva meg kell keresni a fény erejének hat jegyét, mert ha kudarcot vall, rettenetes dolgok várnak a világra, és a BKV-jegyárak is tovább emelkednek!

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.