Dolores Claiborne 2.

máj 2, 2013 by

Dolores Claiborne 2.

Dolores [1995]: Dolores Claiborne házvezetőnő a gazdag vén Vera Donovan házában, aki az idő nagyobb részét tolókocsiban tölti, és épp aktuális alkalmazottait szidalmazza. Pontosabban: Dolores csak volt Vera házvezetőnője, hiszen ő egy nappal a mostani történések előtt meghalt. Dolores Andy Bissette, a helyi rendőrség alkalmazottja előtt tagadja, hogy köze lenne a dologhoz, de Sammy Marchant, a postás pont ennek az ellenkezőjét vallja. Ő volt ugyanis, aki megtalálta a két szipirtyót Vera házában, amikor Vera már halott volt. És Dolores most kitereget Andy és két másik személy előtt. Elmondja, milyen kellemetlen volt Joe St. George feleségének lenni, elmondja három gyermekének, a Verához és a helyiekhez fűződő viszonyának a történetét, és persze mesél 1963. július 20-áról, a teljes napfogyatkozásról, amikor valami szörnyű dolog történt.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Dolores inkább dráma, mintsem klasszikus horror-sztori, és Stephen King jelen esetben is bizonyítja, hogy több műfajban is otthonosan mozog. A regényt Dolores Claiborne szemszögéből meséli el az író. A legtöbb King-regénnyel ellentétben semmilyen formában nincs tagolva: nincsenek benne fejezetek vagy egyéb szakaszhatárok.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.