Újra virul a fityula

Júl 18, 2013 by

Újra virul a fityula

[Apáca show 2.]: A St. Francis zárda jóravaló apácái nyakig ülnek a pácban. A lezüllött belvárosi középiskolában, ahol az oktatási programjuk megvalósí­tásán dolgoznak, elszabadult a pokol. A megannyi ördögfióka még a birkatürelmű Mary nővért is az idegösszeomlás szélére hajszolja. Különösen, hogy az énekkart fel akarják számolni, és a helyi Hatalom az iskola bezárását fontolgatja. Csak régi kedves ismerősük, a Las Vegas-i bárénekesnő mentheti meg őket. Mary Clarence nővérnek, azaz Delorisnek meg kell küzdenie az énekkaros gyerekek érdektelenségével és a kórussal győznie kell a kórusversenyen. – Whoopi Goldberg 1955-ben született New York-ban, egy szegény családban nevelkedett. Anyja tanár, nővér, akiről Whoopi nyilatkozta, hogy nagyon erős asszony volt, mindenben segítette. Apja elhagyta a családját, így anyja magára maradt és a továbbiakban egyedül nevelte gyermekeit.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A hatvanas években elhagyta otthonát, csatlakozott a hippi-mozgalomhoz, egy kommunában élt, és füvet is szívott. Sokáig nem dolgozott sehol. Később keményebb drogokat is fogyasztott. Ameddig a hetvenes években nem találkozott egy drogellenes aktivistával, Alvin Martinnal, nem sikerült leszoknia. Hamarosan összeházasodtak, és egy év múlva lányuk is született. 1974-ig különböző kvalifikálatlan munkákat végzett (pl. volt éjjeliőr is), amikor – egy színházi ügynökség segítségével – San Diegóban lehetőséget kapott. A férje ide nem követte, a házasság véget ért.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.