Lányom nélkül soha

nov 11, 2011 by

Lányom nélkül soha

Betty Mahmudi és férje, az Amerikában dolgozó, iráni származású orvos, Dr. Szejjed Bozorg Mahmudi 1984-ben Iránba utazott, hogy meglátogassák Mudi családját. Velük volt négyéves kislányuk, Mahtab is. Bettyt megdöbbentették az ottani életkörülmények, és az, hogy ebben az országban a nőket akarattalan tárgyakként kezelik, a nyugati embereket pedig gyűlölik. Betty hamarosan vágyott vissza Amerikába. De Mudi és rokonsága másként döntött. Anya és lánya egy idegen világ foglyai lettek, túszai az egyre zsarnokibb és erőszakosabb férfinak. Végül Betty találkozott egy idegennel, aki megszervezte kockázatos menekülésüket Iránból, egy olyan úton, amelyet kevés nő és gyerek csinált valaha is végig.


Sok nő esett már áldozatul a Kelet varázsának, ahol eleinte csak a vak szerelem és a romantika tartja rabságban őket, később azonban a szigorú iszlám törvények szerint élő család.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. avatar
    Elisabeth

    Betty a nehézségek ellenére sem adta fel, elhatározásában erős és kitartó volt, ennek köszönhette, hogy elérte célját.

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.