Az apai ösztön

ápr 6, 2013 by

Az apai ösztön

A válást követő jogi problémák rendezése nagy lelki terhet ró a család minden tagjára, így különösen a helyzet kialakulásáról mit sem tehető gyermekekre is. A bontóperek során az esetek többségében részrehajló módon általában az anyának ítélik a gyermeket, bár lehetséges, hogy sok esetben az apa jobb életkörülményeket tudna biztosítani a gyermek számára, mint amilyenre az anya képes. Az apák jogai sokszor háttérbe szorulnak. A válások megnövekedett számára figyelemmel újabban egyre inkább előtérbe kerül az apák jogainak kérdése, hogy jogilag ugyanolyan esélyekkel indulhassanak a gyermekért folytatott küzdelemben, mint az anyák. A filmben cselekménye szerint Larry McLindent öt évi együttlét után elhagyja barátnője.


A hűséges Larry ügyvédhez fordul, és keserű küzdelembe kezd hat éves kisfiuk gondviselésének ügyében. A vérvizsgálat kimutatja, hogy nem ő a gyermek biológiai apja. Vajon sikerrel jár küzdelmében?

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.