Szeretet forrás

ápr 14, 2013 by

Szeretet forrás

Önmagunk szeretete nem önzés! Félelmeinktől, bűntudatainktól és fájó múltunktól való megszabadulás, az első lépcső a szeretet útján, először megtanuljuk magunkat szeretni…Önmagunk szeretete nem a mindent magamnak kifejeződése, hanem valódi értékes önmagunk megtalálása, a belső harmóniánk és önmegvalósításunk útja. Ki megtanulja magát szeretni, az képessé válik másokat is szeretni! Önmagunk valódi szeretetét a önismeret útján az elfogadás és megértés, önmagunk figyelése és tudatos irányítása lévén érhetjük el. Tanulás útján elérhetjük, hogy önmagunkat teljesen feltárva megismerjük, reakcióinkat érzelmeinket szellemi lényünk működési mechanizmusát.

Rossz tulajdonságaink, reakcióink, érzelmeink nem feltétlenül a megváltoztatásukat igénylik, sokszor csak odafigyelést rájuk és másokkal szembeni, káros hatásaik enyhítését.
Önmagunk elfogadással és odaadással való szeretete képessé tesz minket, a valódi szeretet megadására másoknak, szeretteinknek és mindenkinek. A szeretet forrás, mi mindenkiben megvan, s felfedezőjét segíti energiájával, hogy önmaga szépségében fényében ragyoghasson.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.