A véres dinasztia (1)

Már 10, 2013 by

A véres dinasztia (1)

Los Borgia [A Borgia család története:2006]: A XV. századi Európában a franciák és a spanyolok harcoltak a hatalomért. Mindkét ország fő célpontjai a reneszánsz itáliai városállamok voltak, mint Róma, Milánó és Firenze. Amikor Rodrigo Borgiát VI. Sándor néven pápává választották felborultak az erőviszonyok, és nevető harmadikként előretört a Borgia-dinasztia, hogy ők vegyék át a hatalmat Itáliában. A pápai udvar a szentség álarca mögött a bűn fellegvárává vált: méregkeverők, bérgyilkosok, zsarolók, fenyegetések és lefizetések jutottak főszerephez… (Széljegyzet): A reneszánsz-kori Itália legendás és hírhedt nagy dinasztiái közé tartozott a romagnai Borgia-família. Rodrigo Borgia, aki VI. Sándor néven lett pápa, valamint annak fiai, mint például a rettegett Cesare, valamint lánya, a gyönyörűséges Lukrécia, intellektusukkal, fizikai szépségükkel, valamint gátlástalan és érzéketlen hatalomvágyukkal tűntek ki a kor, sőt a történelem nagy pszichopatái közül.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Joggal juthat az ember eszébe Antonio Hernández alkotása kapcsán számos, napjainkban készült, középkori dinasztiáról szóló tévésorozat, de azon kérdés is felmerülhet, miért kellett a spanyoloknak meglovagolniuk a Jeremy Irons nevével fémjelzett Borgiák című nagy sikerű tévészériát. Az igazság az, hogy mindez pont fordítva történt: a tévés rendező öt évvel előzte meg a kanadaiakat. 2006-os munkáján ugyan érezhető a modern tévésorozatok hangulata és dramaturgiája, sőt, a közel két és félórás produkció olyan, akár egy gigantikus széria esszenciája, hiszen rengeteg, történelmi alapon, illetve történészek feltételezésein alapuló történést ölel fel, a sűrítésnek köszönhetően gyors is a tempó, mégis jól követhetőek az események, s a rendezőnek sikerül végig fenntartania a néző figyelmét.

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.