Ha beüt az élet

jan 20, 2013 by

Ha beüt az élet

L!fe Happens [2011]: A film alaphelyzete egyszerű, mindazonáltal tökéletesen életszerűtlen. Adott két lakótárs, mindkettő lány. Éppen mindkettőjüknél kialakulóban van egy-egy futó szexuális együttlét, ám akad egy kis bökkenő. Mindössze egy óvszert találnak a lakásban. Deena kikapja a gumit Kim kezéből, így ő biztonságosan szexelhet aznap éjjel. Aztán ugrunk egy évet az időben, és mi történt?! Bizony, logikus következményként Kim teherbe esett, és már szült is egy fiúcskát, aki olyan egy éves forma. Amellett, hogy a forgatókönyvírók fittyet hánynak az olyan elhanyagolható körülményekre, mint az emberi test működése, valamint az idő múlásának sajátosságai, létrehoztak egy totál művi helyzetet. Ha ezen képesek vagyunk túllendülni, további érdekességek várnak ránk.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Van például a három lány: Deena, Kim és Laura (Rachel Bilson). Kim, ahogy azt már tudjuk, életet adott egy pici gyereknek, Maxnek, ezen kívül pedig egy kiállhatatlan nőszemélynek dolgozik, aki kénye-kedve szerint ugráltatja. Deena önsegítő könyvet ír, amellyel befut végre. Laura, aki hangsúlyozottan szűz, kizárólag szexuális tematikájú dolgokkal foglalkozik. A karaktereket ezzel jellemeztük is, lépjünk tovább – A nők egy-egy sztereotípiát képviselnek… Kim, a szingli anyuka, aki a depresszió utca sarkán tanyázik, merthogy mi a frászt csináljon, így, egy kölökkel. A melóban nem tűrik a gyereket, pasizni meg ugye mégis csak ciki, ha anya vagy. Na, ugye! Deena a megtestesült ideggörcs. Pálcika vékony, nincs egy pillanata sem, hogy lazítson, közönséges, nagyszájú, arrogáns – igen, igen, ő bizony a karrierista nő. És akkor hátra van Laura, a naiv, kihasználható lányka.


Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.