A holló

okt 31, 2011 by

A holló

Én a Holló vagyok. Boszorkányoknak mágus, keresztényeknek ördög, élőknek halott, jóknak rossz és a rosszaknak jó. Mégsem vagyok semmi, amit gondoltok rólam, és semmi, amit rólam hisztek.Ha szavaim a szeretetről szólnak, tudjátok, hogy a szeretet nem elragadtatás, nem tüzes szenvedély, nem pozitív vagy negatív – csak van, akár a fény, amely nem éri el azt, aki az árnyékban áll. Ha szavaim gyűlöletről szólnak, tudjátok, hogy a gyűlölet csupán a szeretet egy minősége, melyet harag és bánat tüze táplál, és ez se több, mint szenvedély, mely pusztít. Akárcsak sokszor maga a szeretet.Szavaim korbácsként csapnak le, ha simogatásra vágytok, és símogatni fognak, ha a fájdalomba menekülnétek.Nem vagyok több nálatok, és nem vagyok más. Nem vagyok bölcsebb, se szebb,se fiatalabb vagy öregebb. Az vagyok, ami Ti vagytok, azzal a különbséggel, hogy én tudom, mi vagyok.

“Minden évben egyszer, az Ördög éjszakáján a Holló kiválaszthat egy lelket az igaztalanul meggyilkoltak közül és visszahozhatja az elmúlásból, hogy befejezhesse küldetését.Idén Eric Draven-re esett a választása. Eric (Brandon Lee) visszatér,hogy bosszút álljon a Top Dollar bandán.Vállán kalauzával, a Hollóval a sötét erők birodalmából kiszakítva fekete angyalként járja a várost, hogy igazságot osszon és saját fegyvereiket ellenük fordítva halált hozzon mindazokra, akik egy fél évvel ezelőtt őt és barátnőjét meggyilkolták. Nemsokára azonban kiderül, hogy csak akkor tekintheti teljesítettnek feladatát,ha nem áll meg a puszta bosszúnál…”

Tudd, hogy lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.