Hullámhegy

dec 28, 2012 by

Hullámhegy

Swept Away 2002: Az elkényeztetett amerikai milliomosnő (Madonna) és a jóképű olasz halászlegény (Adriano Giannini) egy furcsa kaland következében egy lakatlan szigetre sodródnak valahol a Földközi-tengeren. A felső tízezer életmódjához szokott Ambert elborzasztják a civilizálatlan körülmények. Fokozatosan rá kell azonban ébrednie, hogy a túléléshez Peppe szabályait kell elfogadnia. Az egymás iránti kölcsönös gyűlöletük idővel valami bizarr, vad szenvedéllyé változik. De vajon mi történik, ha elhagyják a szigetet? A filmben a nő nővé formálása tetszett a legjobban, ami a lakatlan szigeten történt egy férfi és nő között! Amikor a nő, az emancipációjával, karrierista tudatával, és gazdagságával, fennkölt gőgjével semmit nem tudott elérni!

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Amikor a nő kénytelen volt elfoglalni az ősidők óta kialakult helyét, és annak megfelelően élni a férfi oldalán. Amikor a nőnek, nőnek kellet lenni. Gondoskodni a férfiről, ellátni őt, törődni vele, megbecsülni a férfi által biztosított élelmet, biztonság nyújtotta érzetet, és elfogadni egy erősebb, de érző ember akaratát. A mai kifordult társadalomban, amikor a válás már csak papírforma, amikor a nyílt házasság természetes, amikor elvesznek az érzelmek, amikor már csak a közös gyerek tartja össze a családot, példamutató a nő megformálása a férfi által. A forgatókönyv alapjául Lina Wertmüller 1974-es, azonos című, nagysikerű olasz filmjének története szolgált.

hullámhegy

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.