Udvarlót karácsonyra

dec 19, 2012 by

Udvarlót karácsonyra

A Boyfriend for Christmas 2004: A 13 éves Holly szomorúan veszi tudomásul, hogy legjobb barátnőinek már van barátjuk és csak neki nincs szerencséje a fiúk terén. Mivel hisz a karácsonyi kívánságok erejében, egy jóképű barátot kér a Mikulástól, azonban csalódottsága csak tovább nő, amikor megtalálja a fa alatt a Télapótól kapott hógömböt: a hógömbbe vésve ugyanis az áll, hogy az igaz szerelem az elkövetkező húsz esztendőben fog rátalálni. Holly számára húsz év az örökkévalóságnál is többnek tűnik, így haragjában hosszú időre szakít az ünneppel. Húsz évvel később – néhány nappal az egykori ígéret lejárta előtt – bekopogtat hozzá egy jóképű férfi, mint a Mikulás ajándéka.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Hollynak kapóra jön a kedves idegen és mint vőlegényét mutatja be a lagzijára már rég óta váró családjának… A filmben egy megtévedt egyéniség óvatossága és páratlan szerencséje ötvöződik elragadó humorral.

Merry_Christmas_2012

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.