Karácsonyi csoda

dec 9, 2012 by

Karácsonyi csoda

Christmas in Wonderland, 2007: A Saunders család két nappal karácsony előtt a napfényes Kaliforniából egy távoli kisvárosba kényszerül költözni. Ez senkinek sem tetszik, csak egyedül Mary az, aki boldog, mert ő még hisz a Télapóban, és abban is, hogy a karácsony csakis örömöt és csakis jót hozhat mindenkinek. Már beteljesülni látszik minden kívánság, mikor váratlanul egy táskányi pénz hullik a gyerekek ölébe. Viszont a táska valódi gazdái ezt nem igazán nézik jó szemmel, és mindent elkövetnek ünnep ide vagy oda, hogy a visszaszerezzék, már azért is, mert a pénzt ők készítették. A film egy családról szól, akik elmennek a helyi plázába és nem semmi kalandokba keverednek… Bizony, ahány ország, annyi szokás! De általában mindenhol december 25-ikén kezdődik Karácsony és január 6-ikán végződik, amikor a hagyományok szerint a bölcsek érkeztek. Bár vannak olyan keresztény vallások is, ahol január 6-ika a Karácsony.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Karácsonyt megelőző hónap, az Ádvent, szintén fontossággal bír, ez az ideje a Megváltóra való várakozásnak. S az Ádventen belűl bizonyos napok különböző országokban nagyobb fontosságot kaptak, mint pl. a svéd Szent Lucsia nap, Európában pedig a Mikulás. Ez alatt az idő alatt világszerte sok a parti, finomságokat esznek az emberek és tradicionális karácsonyi énekeket énekelnek. Egyre elterjedtebb az a szokás is, hogy egy örökzöld fát bevisznek a házba és kidíszítik csillogó diszekkel, édességekkel és igazi, vagy elektromos gyertyácskákkal.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.