Őrült római vakáció

dec 7, 2012 by

Őrült római vakáció

Barnaba, a jókiállású római buszsofőr beleszeret St. Tulipe törpeállam gyönyörű trónörökösnőjébe, és tűzön-vízen harcol azért, hogy feleségül vehesse. Főszerepben: Adriano Chelentano. Celentano Milánó-ban született a Via Gluck 14. sz. házban (amelyről később a “Il ragazzo della via Gluck” című dalát írta). Pugliából származó szülei északra költöztek, hogy munkát találjanak. Milánóban a városi legenda úgy emlékszik Celentanóra, hogy Ghigo Agosti (az európai rock pionírok egyike) tanította észak-olaszországi turnéján 1955–1956 körül a kiváló gitárossal, Giorgio Gaber-rel együtt. Erőteljes hatást gyakorolt rá Elvis Presley és az 1950-es évek rockforradalma. Az elmúlt 40 évben Olaszországban megőrizte népszerűségét, lemezei milliós példányszámban keltek el, és számtalan televíziós showműsorban és filmben lépett fel. Az utóbbi tekintetében, jellegzetes járásával és mimikájával tanúbizonyságot tett komikusi vénájáról is.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Filmjei kereskedelmileg többnyire sikeresek voltak főleg a 70-es és részben a 80-as években. Ő volt az alacsony költségvetésű olasz filmek királya. A kritikusok véleménye szerint legjobb alakítását Pietro Germi, Serafino (1968) című filmjében nyújtotta.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.