A sebezhetetlen

Júl 26, 2012 by

A sebezhetetlen

A két vonat 15.15-kor ütközött össze. Az elsõ, utasokat szállító vasútikocsi kettévált és két külön irányba folytatta útját. A második vagon teljesen összepréselõdve még több mint száz métert haladt. A roncsok másfél kilométeres körzetben szóródtak szét. A tehervonaton hatan teljesítettek szolgálatot. A személyvonaton száztizennyolc utas és hétfõnyi személyzet utazott. A szerencsétlenséget mindössze egyetlen ember élte túl. A Hatodik érzék c. filmért Oscarra jelölt rendezô, M. Night Shyamalan ezúttal egy hátborzongató thrillerrel rukkol elô. A film fõszerepét most is Bruce Willis játssza, partnere Samuel L. Jackson. Willis alakítja David Dunn-t, a tragikus vonatbaleset egyetlen túlélôjét, Jackson pedig a titokzatos Elijah Price-ként tunik föl a vásznon, aki bizarr magyarázatot ad arra, miként úszhatta meg David egyetlen karcolás nélkül az összes többi ember életét követelô, végzetes balesetet. Okfejtése gyökeresen megváltoztatja és fenekestül felforgatja David és családja addigi életét.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

A Hatodik érzék utómunkálatait végeztük éppen, amikor eszembe jutott egy izgalmasnak ígérkezõ gondolat. Egy férfi, aki túlél egy szörnyû vonatszerencsétlenséget, vajon mihez kezd ezután az életével. A kérdést annyira provokatívnak és izgalmasnak találtam, hogy azonnal munkához láttam. Pár nap alatt kikristályosodott bennem a film forgatókönyvének váza. Persze több hónapba telt, mire a végleges forgatókönyvet elkészítettem. A téma annyira adta magát, hogy úgy éreztem, szinte egy láthatatlan kéz vezeti a tollamat írás közben. Ugyanaz a hév ragadott el, mint a Hatodik érzék esetében – meséli a rendezõ.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.