Pillangó-hatás

Júl 10, 2012 by

Pillangó-hatás

Evan Treborn egy olyan fiatalember, aki fiatalon számos traumát átélt, de az események felidézésekor nem tud visszaemlékezni a megtörténtekre. Amikor elkezdi felkutatni ezeket az emlékeket a fiatalkorában írt naplói segítségével, akkor visszautazik az időben a cselekmények idejére, és képes befolyásolni a dolgok alakulását. Miután változtatott a múltján, visszatér valós jelenébe, és folytatja életét az új, alternatív valóságában. Azonban minden apró változtatás a múltjában nagy mértékben megváltoztatja az éppen aktuális jelenét. Evan Treborn gyerekkorában számos alkalommal előjön ez a „sötét folt”, és bizonyos események kiesnek az emlékezetéből. Édesanyja, Andrea Treborn attól fél, hogy a fiú is apja, Jason Treborn sorsára jut, akit mentális problémái miatt elmegyógyintézetben kezelnek. Az orvosi tesztek azt bizonyítják, hogy Evannak semmi baja sincs, és az orvos azt tanácsolja a fiúnak, vezessen naplót életéről, így könnyebb lesz visszaemlékeznie a dolgokra.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Az első kihagyás akkor következik be, amikor Evan a rajzórán képet készít arról, hogy mi szeretne lenni, ha felnő. A képen egy ember látható késsel, aki több véres holttest felett áll. Evan tanárnője megijed, és megmutatja a képet Andreanak. A fiú nem emlékszik, hogyan rajzolta a képet. Evan második kihagyása otthon történik, amikor az édesanyja egy kést szorongatva találja fiát. Evan ismét nem emlékszik, hogyan került a kezébe a kés. Egy nap, Evant rábízza édesanyja a szomszédra, George Millerre. A részeges George filmet akar készíteni Robin Hoodról. Itt jön be a harmadik kihagyás, Evan Miller házában találja magát, meztelenül. Az oldalán Kayleigh Millerrel, akin szintén nincs ruha. George arra akarja kényszeríteni őket, hogy részt vegyenek a gyermekpornó készítésében. Andrea felkeresi a doktort Evan egyre gyakrabbá váló kihagyásai miatt, aki közli az édesanyával, hogy a fiú tünetei teljesen megegyeznek az édesapa kezdeti tüneteivel. Felkeresik Evan apját, hátha a találkozás segít feloldani az állandó kihagyásokat.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.