A kismadár

okt 16, 2011 by

A kismadár

Helen Adams Keller (1880-1968) amerikai író, aktivista és előadó volt. Ő volt az első siket és vak diák, aki főiskolai diplomát szerzett. A csodatévő (A kismadár) című film az azonos című színmű alapján készült valós történet feldolgozása. Bepillantást nyerhetünk Helen Keller, családja és Anne Sullivan életének nem mindennapi küzdelmeibe. Felértékelődhet bennünk a látás, hallás, beszéd drágasága, s nagyobb becsben részesítve érzékszerveinket, s az általuk nyert millió kincset hálás szívvel kelhetünk fel. Az elégedetlenség helyett megelégedés költözhet lelkünkbe. A türelem egy új mélységét kapva kicsit új látásmóddal, más emberként nézhetünk szembe az élet kihívásaival, nem gyötrelmes, hanem győzelmes oldalukat látva.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Helen Keller (Hallie Kate Eisenberg) halmozottan hátrányos lány, akit kezelhetetlen állapota miatt szülei teljesen elzárnak a külvilágtól. Helen csupán dührohamaival képes kommunikálni és ezért szülei már az intézeti elhelyezésén gondolkoznak. Ekkor lép be az életükbe Anne Sullivan (Alison Elliott), a gyengén látó tanárnő, akiben megvan a beleérző képesség és a türelem kellő elegye, hogy Helent visszahozza ebbe a világba. A szülők eleinte ellenzik a tanárnő módszereit, ám hamarosan meglepve tapasztalják a bámulatos eredményt.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.