Az anyósom

máj 29, 2012 by

Az anyósom

Általában az anyós egy negatív figura. Kedves rokonunk mindig mindenbe beleüti az orrát, megjegyzéseket tesz, próbál minket irányítani. Gabriel Aghion filmje egy igazi francia vígjáték, ahol még az anyós is pozitív szerepet kap. Antoine már túl van a harmincon, és most végre rászánja magát, hogy feleségül vegye Sévereine-t. Minden rendben van addig, amíg a család nem találkozik Léával, az anyóssal, aki egy furcsa teremtés. Meg kell hagyni, hogy a figurát Catherine Deneuve kitűnően alakítja. A néző elé az alkotók egy lökött családot varázsoltak. Ebben a famíliában senki sem normális, mindenkinek van valami titkolnivalója. Antoine anyja zugívó, Léa régebben a testét árulta jómódú férfiaknak. Ráadásul anyja leszbikus, Antoine legjobb barátja pedig a férfiakat szereti.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Persze a film cselekménye nem e téma körül forog, hanem Antoine és az anyósa körül. A férfi számára az anyós a megtestesült tökély. Számára szinte a világ nem is létezik, a rokonok nem számítanak. Miért? Mert hősünk, ha tetszik, ha nem beleszeretett anyósába. Természetesen mindezt igyekszik titokban tartani, pláne újdonsült felesége előtt. A francia filmek mindig is szórakoztatták a közönséget, a nagy titkot nem a szereplőkben, és még nem is az alkotás műfajában kell keresni, hanem a jól megírt forgatókönyvben. Egy jól elkészített forgatókönyv csodákra képes.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.