A 200 éves ember

máj 8, 2012 by

A 200 éves ember

A történet egészen egyszerű, de valahol mégis megdöbbentően hat. Egyik nap a családapa hazahoz egy robotot, illetve androidot, vagyis ember-szabású gépet. Bemutatja a családnak, majd minden megy a maga útján. Az anyukának kicsit nehéz lesz az élete, hiszen reggelenként, amikor a gyereke lekopnak az isibe, és apuci is elmegy dolgozni, már nem egyedül marad, hanem kettesben a robottal. Szinte mintha az anyuka helyére vették volna a robotot. Sajnos ezt nem hangsúlyozzák ki, és ezáltal anyukának nem adatik meg a lehetőség, hogy elkezdjen munkát keresni. De minek is az a munka arra a kis időre. Az apuci egyből összehaverkodik a robottal, és olyan érzésünk támad, hogy a legtöbb férjnek igaziból egy robotra lenne szüksége, férfi aggyal, szervilitással, és nem feleségre. Ebben a filmben az idő eléggé furcsán pereg. Először ki van írva hogy 16 év múlva, meg 25 év múlva, a végén meg már csak azt írják, hogy nagyon sok idő múlva. A robot először nem rendelkezik arccal, de ez a legkevesebb, mert szinte mindent tud. És akkor eltelik egy csomó idő, öregedés, halál, sőt egész újabb generációk.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Robin Williams egészen sajátos személyiség, bizonyos filmekről szinte azt lehet mondani, hogy direkt rá írták, pl. Mrs. Doubtfire, Flubber, Jack. Kicsit más mint az összes többi ember. Ezt figyelembe véve egyáltalán nem különös, hogy a 200 Éves Ember főszerepét ő játssza. Ugyanakkor szinte azt is lehetne gondolni, hogy maga a film úgy jött létre, hogy megpróbáltak kitalálni egy újabb Robin Williams filmet.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.