Elnökcsemete

ápr 26, 2012 by

Elnökcsemete

Bár Európában nem nagyon ismerik, az amerikaiak egy időben meg voltak őrülve Sinbadért, pedig nem az az átlagos. Nagydarab, de inkább hájas, mint izmos, viszont kedves szerepeket játszik, ezért főleg a családi filmek nagy barátja. Ez egy tipikus ilyen. A Meteorember most FBI-ügynököt alakít, aki az elnök legbelsőbb köreiben mozog, olyannyira, hogy az elnök csemetéjére kell éppen vigyáznia, ami nem is olyan könnyű feladat, pláne, ha az említett célszemély egy nagy pofájú, identitászavaros kamasz. Ám a gyermekded, de mégis állhatatos ügynök nem adja egykönnyen magát, és számtalan vicces szituáción keresztül felveszi a harcot a kölyökkel, aki nem könnyíti meg a helyzetét. Végül a kezdeti ellenfelek – természetesen – egyre közelebb kerülnek egymáshoz, hogy egy remek happy enddel zárják le a napot, és a srácok fürödni mehessenek.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Sam Simms FBI-ügynök élete legnehezebb megbízatása előtt áll. Feladata, hogy Amerika első emberének, az Egyesült Államok elnökének egyetlen fiacskája, Luke mellett őrző-védő szolgálatot teljesítsen az aranykalitkában.

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.