Megiddo

Már 27, 2012 by

Megiddo

A “Megiddo” természetfölötti utazásra visz minket egy, az Apokalipszis küszöbén táncoló világba. A film, egy Machiavelli szintű vezető felemelkedését követi nyomon, akinek eltökélt szándéka, hogy a világ hadseregeit összevonja az armageddoni csatára. A “Megiddo” középpontjában egy testvérpár áll, akik ugyanabba a nőbe lesznek szerelmesek és akik felnőtt korukban egymás ellenségeivé válnak. A történet, a hatéves Stone Alexander bemutatásával indul, aki kisöccsét okolja anyja haláláért. Testvére, David iránt érzett haragja utat nyit a gonosznak arra, hogy Stonet hatalmába kerítse és őt válassza ki, az Antikrisztus földi megtestesítőjének. Miután testvére elégetésére tett kísérlete meghiúsul, édesapja a fiút, egy európai katonai akadémiára küldi, ahol az “Őr”-ként ismert sötét démon gyámsága alá kerül. Míg David politikai karriert fut be Amerikában, addig Stone az Európai Unióban kerül egyre feljebb a ranglétrán. A két férfi összeütközésére, majdnem 30 évvel később kerül sor újból. Stone démoni gyilkosságok és megtévesztések egész sorát követi el annak érdekében, hogy megszilárdítsa, az Egyesült Világ kormányzása feletti uralmát.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

David, az Amerikai Egyesült Államok alelnöke, nem támogatja Stone, az “új világrend” létrehozására irányuló törekvéseit. Stone sötét, természetfelettierők segítségével Davidet, Amerika új elnökévé teszi abban a reményben, hogy így ráveheti a csatlakozásra. Ám amint Bibliai méretű csapások sújtják a földet, David ráeszmél, hogy egyedül nem veheti fel a harcot Stonnal. Egy isteni találkozás után megbizonyosodik arról, hogy neki kell az Antikrisztus elleni küzdelem élére állnia és lelepleznie őt a világ előtt. Megiddo az a hely, ahol David és Stone, minden idők leghatalmasabb csatájában csap össze. Tisztesség, bátorság és hit próbája ez a harc, amelyből Davidnek erőt kell merítenie a végső áldozat meghozatalára, mielőtt túl késő lenne…”

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.