Levél a szívednek!

Levél a szívednek!

Hol lakik a boldogság? Gondolkoztál már azon, hogy az emberek többsége miért akarja és vágyja ugyanazokat a dolgokat? Pénzt, autót, nagy házat. Mi történne, ha senki sem akarná többé ezeket a dolgokat, ha senki sem igazán arra vágyna, hogy anyagi nyereségre tegyen szert? Mi történik amikor eljut annak felismeréséhez, hogy semmi külső dolog nem hozhat örömöt? Ez a nagy átalakulás, az ébredés és megértés folyamata. Egy út az igazi beteljesülés, boldogság felé. Arra kényszeríti az embert, hogy önmagában keresse azt az érzést, melyet csak ideiglenesen kapott valamiféle külső “dologtól”. Ahogy felnövünk, nem fordítunk figyelmet a belső hangunkra, figyelmen kívül hagyjuk, félrelökjük azt.

Úgy tűnik, hogy mindig utasításokat követünk. Ez a belső hang a kulcs az örömhöz. Sokunknak ideje sincs, hogy fejlessze vagy hallgasson rá, de sokan nem is tudják hogyan tegyék, mert megmondják nekünk, hogy miben higgyünk, hogyan kell élnünk az életünket, és hogy mi tesz bennünket boldoggá.

Nem adunk magunknak arra lehetőséget, hogy felfedezzük önmagunkban ezeket a dolgokat, a saját belső útmutatásunktól vezérelve. A boldogságot és a beteljesülést folyamatosan önmagunkon kívül keressük, vagy van valamiféle külső kritérium a boldogság állapotának eléréséhez, mely a depresszió és a szomorúság ciklusában tart bennünket, mert ezek a dolgok soha nem adják meg a teljesség és az öröm valódi érzéseit. Mindig azt érezzük, hogy valami hiányzik, hogy meg kell szereznünk valamit annak érdekében, hogy jobb legyen. Egyre többen kezdik felismerni, hogy igazán semmi külső dolog nem tesz boldoggá minket, hogy az öröm magában a létezésben található. Szerelem! Ez az érzés is belülről jön, és nem az anyagi világ hozza létre. Az igazság az, hogy minden, amire szükséged van benned található, és mindig is ott volt.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment