Az ébredés

Már 10, 2012 by

Az ébredés

A világot mi magunk teremtjük a tudatunkkal. Ezért nagyon fontos, hogy ráébredjünk arra a valóságra, melyet nem mások irányítanak, és manipulálnak a mi jóra való passzivitásunk kihasználása által pusztán egyetlen céllal, hogy uralkodhassanak felettünk. Az ébredés szükségszerű ha meg akarjuk érteni azokat a változásokat, melyek világunkat egyre láthatóbb módon formálják. Ennek aktív részesei lehetünk akkor, ha rádöbbenünk, hogy a minket körülvevő valóság – melyet erőszakkal, brutalitással, hatalomvággyal, emberi önzőséggel és arroganciával általunk generált negatív eredőjű erők táplálnak – csak egyetlen célt hivatottak szolgálni: elválasztani minket az Univerzum alapigazságától, hogy mindannyian Egyek vagyunk a teremtésben. A jelenlegi mesterséges kómaszerű tudati szinten leledző zombitömegek nem képesek rádöbbenni arra, hogy a változást nem kívülről kell várni, hanem a változás mi magunk kell legyünk. A változást és a problémák globális megoldását folyamatosan egy rajtunk kívül álló illuzórikus megváltástól várjuk, vagy egész egyszerűen anyagelvűségünknél fogva képtelenek vagyunk rátalálni arra az igazságra, hogy a jelenlegi torz valóság nem örök és nem önmagától értetődő, tehát megváltoztatható. Nem csak hogy megváltoztatható, hanem a tevékeny részvételünkkel alakítható.
Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ez viszont a mély, mesterséges kómában tartott emberiség nagy részének „devoluált” tudata számára elképzelhetetlen. A legtöbb ember számára könnyebb elképzelni a hollywoodi tudatipar hipnotikus katasztrófafilmjei által szándékosan kreált, irányított és felhasznált borzalom, félelem, és rettenet energiáinak valóra válását, mintsem azt, hogy a béke, az egymás iránti kölcsönös tisztelet és szeretet megteremti azt a világot, melyre minden jószándékú ember szomjazik. Az erőszak világát nap mint nap legitimizálják, míg a szeretet, a megértés értékeit folyamatosan kigúnyolják, nevetségessé teszik. Az emberi tudat manipulációja napjainkban hihetetlen méreteket öltött. Az emberiség valódi urai tudták jól minden korban, hogy csak a megosztás és a félelemkeltés az ami által uralkodhatnak. Ez viszont nem lehetséges akkor, ha az egyének kozmikus tudattal rendelkeznek. Ez a kozmikus tudat ugyanis a Teremtéssel kapcsol minket össze, és megmutatja számunkra a valódi emberi kiteljesedés útját, mely a béke, a szeretet és az egységtudat megismerésével lehetséges. Ehhez elengedhetetlenül szükséges az ÉBREDÉS. A ráébredés arra, hogy a valóság egészen más, mint amit elhitetnek velünk, és az Új Világrend soha nem fog tudni megvalósulni ha a tudatos emberek elkezdik kozmikus tudatukkal, közösen felépíteni az Új Világot. Max Igan „Az ébredés” című filmje ezeket a gondolatokat járja körbe.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.