Ne rontsuk el!

Ne rontsuk el!

Légy azokkal, akiket szeretsz. Ne várj mesékbe illő csodákra, helyette inkább vedd észre azt, ami az orrod előtt van. A boldogság benned van, az igazi csodák pedig körülötted. Élvezd a tavaszt, élvezd a dalokat, a színeket, az ízeket. Talán nem jön el a holnap, éppen ezért kell olyanná tennünk ezt a napot, amilyenné az utolsó napunkat tennénk itt a földön. Az életünk kincs. A legnagyobb!

Ne rontsuk el azzal, hogy túl későn ébredünk rá mindenre. Ha csak egy percre is megállsz, és elgondolkozol mindezeken, akkor már nem volt hiába! Ha tudni akarod, hogy mit jelent boldognak lenni, nézz egy virágra, madárra, vagy egy gyermekre, ők Isten országának a tökéletes képei. Tele vannak tiszta életörömmel.

Nem annyira az embereknek és dolgoknak, hanem sokkal inkább az életnek magának örülnek. Néha az ember azt hiszi, hogy jön majd valaki, aki magával hoz egy másik világot. Aztán rájössz, hogy ő is ezen a Földön él. Pedig pont ez a lényeg, hogy jöjjön valaki, aki ezen a Földön él, és hozzon el egy világot, de ne egy másikat, hanem ezt.

A miénket, csak kicsit másképp. Jöjjön valaki, akivel máshogy látod a világot, akivel máshogy éled meg a mindennapokat. Akivel szebbek lesznek az álmos reggelek és még szebbek az éjszakák. Akivel a percek óráknak tűnnek, az órák pedig perceknek. Aki ott tud hagyni a szívedben valamit, ami akkor is segít szebbé alakítani a valóságot, ha Ő nincs melletted.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál (hanganyagoknál) előfordulhat, hogy 5-10. másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment