Meredek az út!

Meredek az út!

Álmod úgy valósul meg, ha apránként építesz. Ne tégy sokat, de azt jól, öröm lesz a bére. Életed éld szabadon, szánj időt a szépre. Olykor elég egy kedves szó, egy köszönés, egy mosoly. Ilyen kevés dolog elég ahhoz, hogy boldogok legyünk és boldoggá tegyük azokat is, akik körülöttünk élnek. Akkor miért nem tesszük ezt? Az élet túl rövid ahhoz, hogy elvesztegessük! Az álmokat csak tettekkel lehet megvalósítani, nem pedig véget nem érő tervezgetéssel arról, hogy mit fogunk tenni.

Álmodj nagyot, ne hagyd, hogy a tűz kialudjon benned. Egyik szikra pattanjon a másik után. Még a kételyek mocsarában is. Ne hagyd, hogy a lelkedben élő hős elpusztuljon. A vágyak, melyekre életed magányos pillanataiban gondoltál, valóra válthatod. Soha ne add fel! Hinned kell önmagadban, képes vagy elérni.

A cél felé, meredek az út! Minél feljebb helyezkedsz el, annál kevesebben lesznek körülötted. Sokan érintik és érzik a magasság erejét. De a csúcsra csak egyedül juthatsz fel! Látod, ahogy elhagyod a biztonságot nyújtó ismerős arcokat. De a jutalom sem maradhat el!

Ha kellő bátorságot és erőt tudsz gyűjteni, hogy saját erődből felmássz a végtelenbe, példát mutatsz azoknak, akik még a meredek nehézségeivel küzdenek!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál (hanganyagoknál) előfordulhat, hogy 5-10. másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment