People Magazine 7.

People Magazine 7.

Vér a homokban – Azt mondják, az igazság vak; ráadásul a hozzá vezető úton sokszor drámai fordulatokkal, árulásokkal és sötét titkokkal találkozhatunk. Amerika legnépszerűbb hetilapja, a People magazin arra vállalkozik, hogy az ország néhány hírhedtté vált személyével és bűnügyével kapcsolatban feltárja az igazságot. A sorozat szívszorító történetei olyan emberekről és családokról szólnak, akiknek az élete darabjaira hullott az újságok címlapjaira került, nagy port felkavaró bűncselekmények miatt.

Az epizódokat exkluzív interjúk és a nyomozáshoz legközelebb állók személyes beszámolói teszik még színesebbé – Grim Sleeper sorozatgyilkos ügyétől Hannah Anderson elrablásáig.

A People magazin elismert újságírói megpróbálnak új tények és bizonyítékok nyomára bukkanni, miközben bemutatják az ügyek döbbenetes fordulatait és a váratlan megoldásokat, amelyekre vizsgálatuk során jutottak. Hétköznapi emberek rendkívüli történeteit ismerjük meg, akik hirtelen reflektorfénybe kerültek.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment