Bizakodva

Bizakodva

A szeretet tűzét mindig éleszteni kell magunkban, mert ha ez nem így van, akkor falakat építünk magunk köré, amit nehéz áttörni, lebontani. A falakat a szeretet lángja le tudja olvasztani! Ha szeretni tudunk, akkor bölcsekké válunk. Micsoda kezdősor az életünkben!- amiben a holnap sikerei, örömei vannak elrejtve, amik által teljesebb képet látunk az életünkben, az életünkre, és az egész teremtett világra. Az emberi képességek között ott van a bölcsesség is, ami után sokszor csillapíthatatlan vágyat érzünk, hogy többet tudjunk meg róla. Vannak alapelvek, amiket be kell tartani az életünkben!

Türelmesen és bizakodva várnunk kell, mert az elsietett és meggondolatlan lépések hátráltatnak még a legjobb képességeinkben is. A lehetetlent is meg kell próbálnunk! Bagatell dolgokra ne vesztegessük az időnket! Nem csak beszélni kell a rossz és az elhibázott dolgainkról, hanem azt ki kell javítani, tenni kell érte!

Hogyan kerülnek az első dolgok az első helyre az életünkben? Kérdezzük meg magunktól: Mi az, amit csak én tudok elvégezni, megcsinálni vagy én tudom a legjobban? Csak, ha erre a kérdésre már válaszoltunk magunknak, csak akkor fogjuk tudni, hogy: mi az, amit tennünk kell!

Az embernek vannak betöltetlen szükségei, be nem gyógyult sebei és be nem teljesedett reményei, amikre érzékenyek vagyunk. Az időzítésre, a kitartásra és a pontosságra, figyeljünk oda , mert a síker ezeken múlik! Általuk pedig bölcsességet szerzünk!

Lassú internet, illetve nagyobb videónál (hanganyagoknál) előfordulhat, hogy 5-10. másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment