Kezedben a Sorsod

Kezedben a Sorsod

Ha siránkozol, ha mindig csak negatív gondolatokat kergetsz, ha örökké félsz a holnaptól, és nem nézel szembe a hibáiddal, magadra maradsz. Legyél képes elhinni, hogy a mai napod csodásan alakul! Ha elhiszed, úgy is lesz! A gondolat teremtő ereje… ugye ismerős? Amit gondolunk, érzünk, azt úgy is tesszük, ezáltal meg is teremtjük. A jó hozzáállás ennek megfelelően jó élményeket szül! Mindenkiben rejlenek különleges erősségek, egyedi képességek.

Én is, te is más tehetséggel és készséggel vagyunk megáldva, épp ezért vagyunk egyediek és különlegesek. A teljesség elérésével, egy feladat teljesítésével lelki és szellemi elégedettség érkezik meg életünkbe. Alkoss!

Az alkotás semmihez nem fogható folyamat. Olyasmit hozz létre, ami valóban érdekel, ami leköt, ami felvillanyoz, ami lelkesít! Ne gondolj világmegváltó dolgokra! Épp elég lesz, ha ma nem a kedvenc sütidet készíted el, hanem kipróbálsz egy új receptet. Látod? Máris alkottál valamit!

Élvezd a léted! Ez a pillanat az élet! Mindegy, hogy mit teszel, szentelj figyelmet rá, és becsüld meg! Olvasás, írás, beszélgetés, séta, ölelés, vidámság, ezek az apró pillanatok teszik ki életünk nagy részét. Élvezheted őket, ha kinyitod a lelked és a szíved, és figyelmet fordítasz rá, hogy mit teszel éppen! A boldogság a jelen pillanatodban is benne van, csupán fel kell fedezned!

Submit a Comment