A hét lelki törvény

A hét lelki törvény

Irányítás kontroll törvénye: Mindössze annyit jelent, olyan mértékben érezzük jól magunkat vagy érezzük pozitívan önmagunk iránt, amilyen mértékben tudjuk, hogy életünk irányítása saját kezünkben van. Illetve olyan mértékben érzünk negatívan önmagunk iránt, amilyen mértékben érezzük, hogy az irányítás nem a miénk. Fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy életünk melyik szférája a legjobb, hogy érezzük életünk melyik szféráját irányítjuk mi magunk. Rájövünk, hogy ebben a szférában vagyunk a legboldogabbak és mivel az ember legfőbb vágya a boldogság, amely a lelki nyugalomban, egészségben, érzelmi kapcsolatban fejeződik ki.

(2.): A véletlen törvénye azt mondja, hogy ha rosszul tervezzünk a bukást tervezzük meg, A rossz tervezés kudarc tervezése. Sajnos, az emberek többsége nem hiszi el, hogy e szerint él, de így van. A rossz tervezés tehát kudarchoz vezet.

(3.): Ok és okozatok: A törvény azt mondja ki, hogy az életben minden okozatnak meg van a maga oka. Minden, ami a világ mindenségben történik okkal történik, nem pedig véletlenül. A kutatások nem a véletlen műve, mint ahogy a siker sem a véletlenen múlik, a boldogság vagy hiánya kapcsolatainkban, ok és okozat eredménye. Ha valamiből a kedvezően befolyásolja életét, és többet akar, még több sikert, még több boldogságot, annak meg van a maga oka. Ha valamiből kedvezőtlenül befolyásolja életét kevesebbet akar, problémát, nehézséget, azt is vissza vezetheti egy okra.

(4.): A hit törvénye: A hit törvénye egyszerűen azt mondja, bármi, amiben hiszünk, mégpedig érzéssel és ez a lényeg. Tehát, minél nagyobb érzelmi elkötelezettség valósággá válik számunkra. Valósággá válik számunkra, mivel cselekedeteink belső hitünk vezérli. Ha valamiről úgy hiszük pozitív vagy negatív, vagy azt hiszed megtudod csinálni vagy azt, hogy nem tudod, igazad van. (5.): Az elvárás törvénye: Az elvárás törvényéről rengeteget beszéltek már az emberiség történelmében, csak úgy, mint a hit törvényéről. Az elvárás törvénye azt mondja, hogy amit várunk, azt meg kell szerezzük, nem azt szerezzük meg, amit akarunk, hanem azt amit várunk. Az elvárásaink különösen az eredményekkel kapcsolatban, elképzeléseink a dolgok alakulásáról. Ha várakozásunkban kellemetlen eseményre számítunk, kellemetlen eseményben lesz részünk.

(6.): A vonzás törvénye: A vonzás törvényét sokan az emberi lét egyik legfontosabb törvényének tartják és okkal. Mindég magunkhoz vonzzuk a negatív és pozitív embereket és körülményeket. A vonzás törvénye is egyre gyorsabban és pontosan fog működni, tehát legyünk óvatosak, hogy jól hasznosítsuk. (7.): A megfelelés törvénye: A törvény azt állítja és ez Jézustól való. Amilyen belül, olyan kívül. Hogy ez mit jelent? Nagyon egyszerű. Azt jelenti, hogy külső világunk egy tükör, valószínűleg ez a legjobb szó rá, amely vissza tükrözi mindazt, ami belül, belső világunkban van. A legnagyobb hiba sok ember boldogtalanságának oka, hogy a külső világot akarja megváltoztatni, nem tudja irányítani, miközben a belső világ zűrös. ‘Azzá leszel, amire gondolsz’ Változtasd meg gondolataid és megváltoztatod életedet!

Submit a Comment