Életet kapsz!

Életet kapsz!

Tudod, amikor elfog a herót, amikor az élet minden rezdülésében csupán terhes kihívást látsz, amikor jobban esik keseregve nyavalyogni, irigyen gyűlölködni, mintsem épeszű dolgot cselekedni, amikor feladod önmagadban a harmóniát, betegséget választasz, beteggé válsz. Azt hiszed, jól elbújtál a terhek elől, téged hagyjanak a francba, elvégre te beteg vagy. És ekkor az is leszel, jönnek sorban a tünetek, és te tényleg átkozottul lepusztulsz, önnönmagadat füstölöd ki a tutinak hitt, helyes kis menedékedből. Szóval, amikor az élet valami kínos helyzetet bűvöl eléd, ne bújj el előle.

Nem lehet elbújni. Ne gyűlölettel kezeld, ne koholt “tünetekkel” címkézd fel a bajt. Vállald magadat! S ha a saját szemedbe nézel, meglátod, semmi sem olyan súlyos, amilyennek látszik.

Kockáztass, vállald tetteid következményét. Boldogság vagy a Fájdalom!?, cserébe Életet kapsz. Lehet csak pár percet, lehet csak pár órát vagy napot, de lehet, hogy egy egész életet. Tudod, ha tétovázol, ezek a percek egyre csak telnek, és velük együtt az Életed is eltelik, de csak akkor halsz meg, ha feladod! Az Élet szép, ne hagyj elveszni egyetlen percet sem!

Azokat a perceket amiket csak úgy, hagysz eltelni, soha többé nem lehet visszahozni, örökre kimarad az életedből!

kepes

Submit a Comment