Mysterious Skin

Mysterious Skin

1981 nyara a kansasi Hutchinson nevű kisvárosban. Brian Lackey nyolcéves kisfiú visszanyeri az eszméletét házuk alagsorában. Vérzik az orra és képtelen felidézni a megelőző öt óra történéseit azután, hogy az eső elkezdett esni a csapata mérkőzésén. Ugyanezen a nyáron a csapat sztárjátékosát, az ugyancsak nyolcéves Neil McCormickot edzője elcsábítja. Ahogy a két fiú tinédzserré serdül, életüket változatlanul ennek az időszaknak az élményei kísértik. Brian még mindig azt próbálja kideríteni, hogy mi történt a hiányzó órák alatt, idegenek által elkövetett állítólagos emberrablások kutatójává válik és megszállottan igyekszik rögzíteni álmait.

Neil keresett prostituált lesz, majd New Yorkba megy – akárcsak Brian, akit kérdései Neil ajtajához vezetnek. Rendező: Gregg Araki japán származású amerikai független filmes.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Filmjeit központi témáik alapján a homoszexualitás, pederasztia, meleg prostitúció és az ufók négyes koordinátarendszerben lehet elhelyezni. A Titokzatos bőr két tizenéves fiú egybefonódó történetét meséli el, hogyan jutott egyik a fiúprostituáltak nem éppen felemelő sorsára, és hogyan találkozott az ufókkal a másik.

Kivételesen őszinte hangú, kendőzetlenül, de mégis valamiféle szemérmes visszafogottsággal fogalmazó megrázó film a provokatív témáról. Gregg Araki érzékeny, összeszedett filmet készített a felnövésről, a homoszexualitásról, a barátságról, az elveszett és a soha el nem vehető ártatlanságról.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment