A bizalom

A bizalom

Sajnos a társas mennyország nem mindig boldog és harmonikus. Sok vita származik abból, hogy a partnerek nem kommunikálnak egymással a megfelelő módon. Gyakran megtörténik, hogy az egyik fél nem szívesen, de megtesz bizonyos dolgokat a másik félnek és nem közli, hogy ez kellemetlen számára. Azt gondolja, hogy a partnere észreveszi ezt, de ahhoz még csak el sem jut a kódolt üzenet. Éppen ezért szükség van arra, hogy a partnerek világosan leszögezzék, hogy miről is van szó tulajdonképpen. Ha a felek magukba fojtják csalódottságukat, akkor az ellenérzéseket szülhet.

Ne vedd át mindig az irányítást! Ha a végtelenségig ismételgeted, hogy neked van igazad, válságba kerülhet a kapcsolat. Vigyázz, mert a tűzzel játszol kockáztatva, hogy nemcsak önmagad főnöke leszel, hanem az egyetlen kivitelező is te maradsz. Ne sértődj meg minden semmiség miatt! Hosszú listát lehetne vezetni a nők elvárásairól azzal szemben, akivel le akarják élni az életüket. A férfiak kevésbé igényesek a kapcsolat e terén. És a fejük is kevésbé fáj.

Legyen elég időtők a másik számára! Ez természetesnek tűnhet, amikor amúgy is egy fedél alatt éltek. Csakhogy itt nem a mennyiség, hanem a minőség számít. Szervezzetek közös tevékenységeket, menjetek együtt szórakozni, sportolni, kirándulni, a harmonikus kapcsolat érdekében. Kerüld el a hisztérikus féltékenységi jeleneteket, és ne mérgezd meg az együtt töltött időt hosszas vallatással. Elengedhetetlen a bizalom a partnerek között. A páros élet nem hasonlítható szelíd folyóhoz, ha pedig mégis… akkor ott biztos valamilyen probléma van.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment

SEO Ajansı