Társas magány

Társas magány

Hová tart ez a világ? Mi van az emberekkel, az emberi kapcsolatokkal? Hová lettek a szentségek? A párkapcsolatok alapjaiban rengenek meg. Mindenki hazudik mindenkinek. Mindenki megcsal mindenkit, már “csak” a pénz meg a gyerek tart össze sok családot. Amugy meg mindenki a saját életét éli. Társas magányban. Az emberek megalázkodnak, meghunyászkodnak. Nem mernek, és/vagy nem akarnak lépni tova. És miért? Mert egyedül nem birná!? Az emberek elfelejtették mi az a tolerancia. Nem beszélgetnek a párok. Pedig egy jó beszélgetés csodákra képes olykor.

A házasságok alapjaiban rengenek meg. Sokan hazudnak. Társas magányban élnek. Sokan emiatt megcsalják a másikat. Lehet mindezt titokban tenni. Mert ismerjük a mondást:

Amit nem tudok, nem fáj. De akkor is. Hová lett a szerelem, a szeretet, az összefogás, amely összetartja a családot. Szomorú világban élünk.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment