Boldog,új élet

Boldog,új élet

Ha felteszik neked a kérdést: „…és boldog vagy?”, mit szoktál válaszolni? Az egyik általános hiba az szokott lenni, hogy eleve nem tudjuk megfogalmazni, még saját magunknak sem, mit jelent a boldogság számunkra. A másik pedig, ami legalább ilyen gyakori probléma, hogy nem tartjuk magunkat méltónak a boldogságra. Te is hasonló cipőben jársz? Ne csüggedj! Hiszen a boldogság tanulható, nem magától értetődő adottság. Tenned kell érte, törődnöd magaddal. Az ember azt gondolná a boldog emberekről, hogy nem kellett érte tenniük semmit, hiszen olyan felhőtlen életet élnek.

De hidd el, nekik is megvan a maguk története, éppúgy kacskaringókkal és gödrökkel, mint bárki másnak. Tudod, „mindannyian mások vagyunk”. Gondolkodj ennek a szellemében, mi tenne téged boldoggá. Nem biztos, hogy ez megegyezik a szüleid, a barátaid vagy a kedvesed elképzeléseivel. A kulcs ott van lelkedben csak meg kell találnod. Figyelj a saját jelzéseidre: mi villanyoz fel, mi az, ami elszomorít a kívülről jövő ingerek közül. Ezek az árulkodó momentumok aztán majd idővel elvezetnek a megoldásig. Ha örökké elégedetlenkedő, pesszimista, morgó emberekkel veszed magad körül, ne csodálkozz, ha te is ilyenné válsz. Figyeld meg magadon, ha olyan társaságba vetődsz, ahol jó kedvű, kiegyensúlyozott emberek vesznek körül, akkor egy idő után neked is kiül a mosoly a szájad szegletére. Mindkettő fertőző alapállapot. Ráadásul igen is a te döntéseden múlik, kivel barátkozol és kivel nem.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Submit a Comment

SEO Ajansı