A sasokkal álmodó 1.

jún 10, 2018 by

A sasokkal álmodó 1.

A férfi, aki sasokkal álmodott: Rocco Venturának egy súlyos adósságokkal terhelt birtoka van Calidoniában. Ventura a farmon birkákat és kecskéket tenyészt, majd különleges sajtot készít. A környék polgármestere egy nagyszabású fejlesztési tervet készt, amelyben szerepel egy hatalmas szálloda és pihenőpark is, amit Rocco birtokán szeretnének felépíteni. Az ígéretek szerint ez majd öregbíti Calidonia hírnevét és új munkahelyeket teremt. A tervnek egyetlen dolog áll útjában, a Ventura birtok, ugyanis Rocco nem akarja eladni, ezért szembekerül a polgármesterrel, akinek beteg unokaöccse Roberto és sógornője, Giulia költözik Rocco szomszédságába. Robertot az egész család félti és ezzel állandóan stresszben tartják a fiút, ami akadályozza végleges gyógyulását.


Rocco és Roberto között hamarosan barátság szövődik és a magányos férfi védi, oltalmazza beteg barátját. Eközben Roberto családja minden eszközzel meg akarja szerezni a Ventura birtokot.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.