Cooking School 1.

máj 22, 2018 by

Cooking School 1.

imagesMartha Stewart → főzőiskolája egy egyedülálló kulináris mesterkurzus minden konyhák nagyasszonyától, amely kezdő és a tűzhely környékén jártasabb amatőr szakácsoknak egyaránt tartogat hasznos tippeket és konyhai trükköket. Háziasszonyunk klasszikus recepteken keresztül vezeti be a nagyérdeműt a szívmelengetően házias, ugyanakkor elragadóan ínycsiklandó fogások világába… Martha Stewart középosztálybeli családból indulva modell, író, műsorvezető, milliomos és ünnepelt sztár is volt. Aztán lecsukták bennfentes tőzsdei kereskedésért. Martha Stewart egy hatgyermekes család második csemetéjeként született New Jersey-ben, lengyel gyökerekkel.


Nem mondhatnám, hogy szegények voltunk, csak nem volt pénzünk. Ez nagy különbség… – emlékszik, aki már 10 éves kora körül dolgozott. Az édesanyjától sütni-főzni tanult, mégpedig a lehető legolcsóbb hozzávalók felhasználásával, és már tinédzserkorában magának varrta a ruháit – másképp nem lett volna lehetősége csinosan járni. Édesapja a kertészkedésért és a barkácsolásért rajongott, a fortélyokra pedig szívesen tanítgatta kislányát is.

Martha valójában már gyerekkorában rájött, mennyire szeret mindent, ami a háztartásvezetéssel, a lakberendezéssel, az apró trükkökkel kapcsolatos. 1976-ban egykori modell kolléganőjével, Norma Collierrel ételszállító céget hoztak létre. Alan Mirken a Crown Publishing Group reklámügynökség vezetőjének javaslatára szakácskönyvet ír. Nagy siker lett, úgyhogy sorban jöttek is a következő kötetek: a gyors ételek, az előételek, a piték és torták, egy esküvőkkel foglalkozó könyv, az esküvőtervezés és a tippek a karácsonyi előkészületekhez…

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.