Dowling atya nyomoz 2.

máj 16, 2018 by

Dowling atya nyomoz 2.

Ahol Dowling atya és Oskowski nővér felbukkan, bizonyosan gyilkosság történik. Ugyan a rendőrség mindig gyorsan megtalálja a legkézenfekvőbb gyanúsítottat, Dowling atya megtalálja a módját, hogy bebizonyítsa az igazságot… Minden idők egyik legnépszerűbb sorozatsztárja, Tom Bosley /Dowling atya/ hosszú betegeskedés után távozott az élők sorából 2010-ben. De emlékét soha nem felejti el a világ, hiszen ő volt a Happy Days című széria Howard Cunninghamje, aki nemcsak családját rázta gatyába, de albérlőjüket, A Fonzie-t is. A hazai nézők azonban leginkább a Dowling atya nyomoz, valamint a Gyilkos sorok című sorozatokból ismerhetik. Bosley a képernyőn kívül, a színpadon is óriási sikert ért el, többek közt a Fiorello!-ban, amiért Tony-díjjal jutalmazták.

A mozikba azonban soha nem sikerült betörnie. Amiért főként Happy Days-beli fiát, a kiváló rendezővé cseperedő, Ron Howardot okolta, mivel egyszer sem ajánlott fel neki szerepet filmjeiben. Nyolcvanhárom esztendős korában egy staphylococcus fertőzés végzett a tüdő rákkal küzdő Tom Bosley-val.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.