A szökés II./12.

ápr 8, 2018 by

A szökés II./12.

„Cím” Válaszút: „Tartalom” → Sara sikeresen megszabadul Kellerman fogságából. Michael és Lincoln találkoznak, de Mahone is megjelenik a színen, és lelövi Aldort, az apjukat. Majd a kórházban megtudja Coyote-től, mikor és hova érkezik a gép, amin Michaelék elhagynák az országot, ezért riasztja a hadsereget. Ám a gépre csak Sucre száll fel, mert Michaelék közben megtudják, hogy a szabadulásuk kulcsa Saránál van egy hanganyag formájában. Kellermant el akarják tűntetni a színről, mielőtt még elszúrná Sara vallatását. Michael és Linc a határ felé menekül, hogy ott felhívják Sarát, ám Mahone követi majd el is kapja őket. Bellicket őrizetbe veszik Geary meggyilkolása miatt… (Megjegyzés): A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor. Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét. Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.