A szökés II./11.

ápr 2, 2018 by

A szökés II./11.

„Cím” Döntő bizonyíték: „Tartalom” → Kellerman kínozza Sarát, hogy az elmondja, mit kapott az apjától. A kormányzó ugyanis halála előtt fontos információkat lopott. Lincoln apja biztosítja a fiát, hogy rendben lesznek a dolgai és azon fáradozik, hogy mielőbb lebuktassa a céget, és az elnökasszonyt. Michael elmegy a Gödörhöz, hogy ott találkozzon Lincolnal, ám Sucre is megjelenik. Tbag megmenekül a rendőrség elől, és a pénze nyomába ered, illetve Geary után, akit meg is talál, és nem kegyelmez neki. Kellerman, miután semmit nem tud kiszedni Sarából, azt a parancsot kapja,hogy ölje meg… (Megjegyzés): A szökés eredeti alapötlete, hogy egy férfi szándékosan börtönbe vonul, hogy kiszökhessen onnan, Paul Scheuring egyik kolléganőjében merült fel. Bár Scheuring jó ötletnek tartotta, eleinte nem tudta elképzelni, miért tenne bárki is ilyet, vagy hogy hogyan válhatna ebből életképes tévéműsor.Később kitalálta a tévesen elítélt testvér és az összeesküvés történetét.

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

Ezután nekiállt a történet és a szereplők kidolgozásának. 2003-ban bemutatta az ötletét, de elutasították, mert a Fox nem bízott egy ilyen műsor hosszú távú lehetőségeiben. Ezután több másik csatorna is elutasította. Az olyan főműsoridős sorozatok sikerét követően, mint a Lost és a 24, a Fox meggondolta magát, és 2004-ben vállalta, hogy támogatja a sorozatot. A filmsorozat minden részben feltár egy újabb kirakós darabot, hogyan viszi véghez Michael merész tervét, hogy a háttérből irányítva fényt derítsen az országos méretű összeesküvésre, aminek bátyja is az áldozata lett.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra 20 – 30 másodpercet is várnod kell, indítás után!.. Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.