Gyilkos megszállás 7.

máj 12, 2018 by

Gyilkos megszállás 7.

18+„Cím” Szabadság hadművelet → „Tartalom” → A Bravo egy elhagyott bagdadi cigarettagyárba fészkeli be magát, pihennek, üzletelnek, őrjáratokat küldenek a városba. Ez utóbbiak során szembesülnek azzal, mennyi problémával küszködnek a helybéliek. Próbálnak segíteni, de az ellátási hiányosságok és a kulturális különbségek nehezítik a helyzetet. Colbert aggódik a barátja, Kocher miatt, akit lefokoztak. Fick kiábrándult, hogy nincs terv a továbbiakra nézve, nem akarja veszélynek kitenni az embereit. Megtudják, hogy ez az utolsó napjuk Bagdadban, az egyik stadionban ünnepelnek. Az elhagyott bázison csomagolni kezdenek. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.