Gyilkos megszállás 6.

ápr 21, 2018 by

Gyilkos megszállás 6.

18+„Cím” Légy résen → „Tartalom” → Al Kut külterületén Amerika százados túlzásba viszi egy rab megtörését. Ferrando szívhez szóló beszédének köszönhetően Neandervölgyi kijelenti Ficknek, hogy nem kérdőjelezi meg a parancsait. Az új parancs értelmében Bagdadból menekülő civileket kell kísérniük. A pihenőnél felülkerekedik a fiúkban az emberség, és megpróbálnak segíteni nekik. Colbert és a többiek azon tanakodnak, hogy a következő állomás Bagdad lesz, ami alighanem a háború végét jelenti. Ferrando találkozik a régi barátjával, aki háborús rémtörténeteket mesél neki. A felderítőket Baakúbába irányítják. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.