Gyilkos megszállás 5.

Már 31, 2018 by

Gyilkos megszállás 5.

18+„Cím” Olaj a tűzre → „Tartalom” → Egy kis falunál a Bravo egység tagjait megérinti a háború őrülete. Az új parancs szerint egy híd környékét kell felderíteniük. Úgy tűnik, az ellenség még nem adta fel a küzdelmet. Miután átcsoportosítást hajtanak végre, parancsot kapnak, hogy próbáljanak átnyomulni a hídon. Az akció megint kudarcba fullad. Másnak reggel, miután megvizsgálják a halottakat, rájönnek, hogy az ellenség nem az, akit elképzeltek. A felderítők folytatják az előrenyomulást észak felé, Al Muwafaqiyah irányába, közben úttorlaszt állítanak fel, és le kell rombolniuk a Köztársasági Gárda által felállított őrállást, amely a város iskolájában van. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.