Gyilkos megszállás 4.

Már 1, 2018 by

Gyilkos megszállás 4.

18+„Cím” Keresztre feszítve → „Tartalom” → Úton a repülőtér felé, amelyet el kell foglalniuk, az egység az amerikai haderő többi része elé kerül. Emiatt nehézkes az utánpótlás, így naponta csak egyszer ehetnek a katonák. Az Alfa is új feladatot kap, ezúttal egy iraki fogságba esett és meggyilkolt amerikai tengerészgyalogos holttestét kell visszaszerezniük Ah Shatra városában. Azután a CIA által kiképzett iraki szabadságharcosokkal kell találkozniuk. Eközben a Bravo egység folytatja az előrenyomulást észak felé. A katonák megtisztítják maguk előtt az utat az ellenségtől. Úttorlaszokat állítanak fel Al Hayy külterületén. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.