Gyilkos megszállás 3.

feb 14, 2018 by

Gyilkos megszállás 3.

18+„Cím” A repülőtér ostroma → „Tartalom” → Túl az első összecsapáson, a Bravo egység tovább halad, miközben újabb parancsot kap: felderítést kell végezniük. Az út menti kis faluban ellenséges tűz fogadja őket. Az erősítés megérkezése után gyorsan felszámolják az ellenállást. Az új parancsot követően a csapat Ar Rifa városához megy. Fick megpróbálja átvenni az irányítást a kialakult helyzetben, ugyanis „Neandervölgyi” tüzérségi csapást kért egy nem létező ellenséges egységre. Miután az Alfa egység megtisztítja a várost, Ferrando új parancsot ad: előre kell nyomulniuk, és el kell foglalniuk a negyven kilométerre lévő repülőteret, amelyet az Iraki Köztársasági Gárda tankjai védenek. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.