Gyilkos megszállás 2.

feb 12, 2018 by

Gyilkos megszállás 2.

18+„Cím” A civilizáció bölcsője → „Tartalom” → A felderítők észak felé, Nasiriyah irányába törnek előre. A parancs szerint minden irakira lőni kell, akinél fegyver van. Mattis vezérőrnagy parancsot ad Ferrandónak, hogy a Bravo egység másnap éjszaka érje el az Eufrátesz folyót. Szinte harc nélkül áthaladnak Nasiriyah városán. A harmadik szakasz vezetője, „Amerika százados” McGraw szerint az ellenség még spórol egy támadásra. Miközben egyre mélyebben benyomulnak Irakba, a Bravo csapat elszakad a többi egységtől. Al Gharrafben azután a fiúk átesnek a tűzkeresztségen. Trombley megszerzi első vadászzsákmányát. A szakasz jókedvűen ünnepli a győzelmét. „Történet” → Az amerikai Első Felderítő Zászlóalj felderítőegysége volt az Irakba történő bevonulás „lándzsahegye”: ez a csapat tengerészgyalogos a legelső vonalban harcolt.

Evan Wright az Első Felderítő Zászlóalj Bravo osztagának második szakaszához csatlakozott újságíróként az iraki megszállás idején. A katonai hadjárat első heteinek kimerítő krónikája a Rolling Stone magazin tudósítójának többszörös díjnyertes könyvét alapul véve, a leghitelesebb szemszögből mutatja be a Bagdadig vonuló gyilkos megszállást.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.