Állatokkal suttogó

feb 11, 2018 by

Állatokkal suttogó

Anna Breytenbach egy profi állat kommunikátor, aki döbbenetes képességekkel rendelkezik az állatokkal történő kommunikációban. Az alábbi videóban Anna felidézte egy fekete párduc esetét, aki egy dél-afrikai vadmacska parkba került át. A Diabolo nevet kapta (hasonlóan a spanyol ördög szóhoz), és nyilvánvalóan egy boldogtalan macska volt. Többnyire rávicsorgott arra, aki közelebb lépett. A park tulajdonosai (Jurg és Karen Olsen, Jukani Ragadozó Park, Dél-Afrika) féltek közeledni hozzá. Felvették a kapcsolatot Annával, hogy segítsen. A párduccal történt kommunikáció után megtudta, hogy az egyik ok, ami zavarta, hogy azt hitte, valamit várnak tőle. A másik ok az volt, hogy aggódott amiatt, hogy mi történt a két fiatal kölykével az utolsó helyen, ahol fogva tartották.

Amikor Anna ezt elmondta a park tulajdonosához Jurgnek (aki kamera előtt vallotta be, hogy nem hisz az állatokkal való kommunikációban), kiborult és sírni kezdett. Megerősítette, hogy valóban volt két kölyke az előző helyen. Elmondta Annának, hogy nyugtassa meg a párducot, hogy semmit sem várnak tőle, és a kölykei biztonságban vannak. A párduc ettől megkönnyebbült egészen addig a pontig, hogy megnyílt és barátságos lett. Ezután a “Lélek” nevet kapta, ami jobban illett hozzá. Nem volt rá mód, hogy Anna esetleg előzetesen tudhatta volna ezt az információt. Telepatikusan szerzett róla tudomást abból, amit az állat mondott el neki.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.