Mamma Mia!

jan 7, 2018 by

Mamma Mia!

music-express„Megállóhely: 2008” » A húszéves Sophie Sheridan szórakozott édesanyjával, Donnával egy kis görög szigeten él, ahol Donna a Villa Donna szállót vezeti. Sophie rövidesen hozzámegy vőlegényéhez, Skyhoz, és szeretné, ha édesapja vezetné az oltárhoz, azt azonban nem tudja, ki is ő. Donna régi naplóját elolvasva a lány arra a következtetésre jut, hogy három férfi közül kell kiválasztania a megfelelőt. Meghívja hát Samet, Harryt és Billt is az esküvőre anélkül, hogy anyjának bármit is szólna… (Jegyzet): A Mamma Mia! az azonos című West End-musical 2008-as filmváltozata. A brit-amerikai koprodukcióban készült romantikus, zenés vígjáték az ABBA együttes dalaira épül, s az egyiknek a címét viseli.

A filmet Pelion környékén, Skiathos és Skopelos szigeteken forgatták. Utóbbi területe alig több mint 90 négyzetkilométer, és olyannak tűnik, mint egy erdő a strand közepén, de vannak itt eldugott, romantikus kis öblök, homokos és kavicsos strandok, ódon templomok és hangulatos kávézók is. A film óriási sikeréhez nagyban hozzájárultak a gyönyörű görög tájak. A két görög sziget kellőképpen profitált a filmforgatásból, hiszen azóta is hihetetlen turistaforgalmat bonyolít le. Kétségkívül a gyönyörű táj, a kristálytiszta tenger és homokos part adott, de ezt számtalan másik görög szigetről elmondhatjuk.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Tags

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.