Babylon Berlin I./ 8.

Már 1, 2018 by

Babylon Berlin I./ 8.

18+„A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja” – ezek Jézus szavai János evangéliumában, de a Babylon Berlin történetének jellemzésére is illenek. Jeruzsálem és Babilon a jó és a gonosz jelképei a Bibliában. Előbbit Isten azért választotta, hogy eszköze legyen szándékai végrehajtásában, míg utóbbit a Sátán használta fel a Föld és az emberek feletti uralkodás eléréséhez. A két világháború közötti Berlin a tizenhat epizódosra tervezett sorozatban az utóbbira hasonlít inkább, ahol még a legnemesebbnek tűnő jellemeknek is vannak titkolnivalóik, gyarlók és bizonyos pillanatokban roppant elesettek, ugyanakkor mindez ki is emeli őket a nagyváros sötétre festett zegzugaiból.

Babylon Berlin I./8.rész

Rejtett tartalom Login vagy Register hogy megtudd nézni a filmet. Jöjj hát, szeretettel várlak! Mert ugye te is tudod? Aki ismeri a célt, az megtalálja az utat is! Bejelentkezés avagy, Regisztráció után nincs olyan amit nem látnál! Ha valami elnyerte a tetszésed, szólj hozzá, írd ki magadból amit gondolsz, amit érzel! Nabucco voltam. Hungary in the heart of Europe. I live in Győr

„Tartalom” → A film Gereon Rath rendőrfelügyelő egyik különös esetét dolgozza fel. A helyszín az 1920-as évek Berlinje, amely épp a radikális változások korát éli, beleértve a gazdaságot, a politikát, a kultúrát és a bűnözést is. A növekvő szegénység és a munkanélküliség éles ellentétben áll a város éjszakai életével és a túláradó kreatív energiájával. Rath olyan ügybe botlik, ami örökre megváltoztatja mind az ő, mind a munkatársai életét.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.