Csalóka napfény III.

dec 11, 2017 by

Csalóka napfény III.

„Tartalom” → Nyikita Mihalkov epikus történelmi trilógiájának befejező darabja a Citadella, amelyben Szergej Petrovics Kotov ezredes hazatér a II. világháborúból. Abból a háborúból, ahol becsapták, majdnem kivégezték árulásért és majdnem életét vesztette egy hadifogoly táborban. Hazatér, ahol hamar ráébred arra, hogy minden megváltozott és újra harcolnia kell, küzdenie kell egy új életért. A sajátjáért, a nevéért, a becsületéért és a szerelméért. → A rendszerváltás és a Szovjetunió felbomlása megteremtette a lehetőségét annak, hogy végre feldolgozzák a sztálini időket. Nyikita Mihalkov megrázó erejű tirlógiája a Csalóka napfény. Témája egy letűnt orosz világ nosztalgikus rekonstrukciója és pusztulása a sztálini diktatúra árnyékában. Hátborzongatóan megkonstruált történet, az orosz irodalom legjobb pillanatait idézve.

poster
Csalóka napfény 3. rész
00:00
--
/
--

Arról szól, hogyan képes a terror betörni az életünkbe és hogyan pusztítja el fokról fokra, amelyről azt hittük, hogy az életünk. Ma is ugyanolyan érvényes, nem feltétlenül csak politikai vagy történelmi értelemben.

Lassú internet, illetve nagyobb videónál előfordulhat, hogy a videóra másodpercet (esetleg egy kicsivel többet) is várnod kell, indítás után!..

Related Posts

Share This

Szólj hozzá!

You must be logged in to post a comment.